Γίνε Εθελοντής!

Βοήθησε κι εσύ να κρατήσουμε ανοιχτή την ιστορική αυτή γραμμή...

“Αν σου αρέσει ο σιδηρόδρομος, η φύση, η ιστορία και έχεις το ομαδικό πνεύμα ή απλώς σου αρέσει να προσφέρεις, να η ευκαιρία σου! Η προσφορά σου ωφελεί, όχι μόνον εσένα τον ίδιο, όχι μόνο την ομάδα αλλά θα μπορούσε να ωφελήσει και τον τοπικό πληθυσμό, όσο η προσπάθειά μας μεγαλώνει και διαδίδεται.

Γίνε μέρος της δύναμής μας, ανέβα στις ράγες μαζί μας! Γίνε εθελοντής στον ‘’Μουσειακό Σιδηρόδρόμο Θεσσαλίας’’, η προσφορά σου, η δύναμή μας!”

 

 

Ο σιδηρόδρομος είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου ζούμε. Είτε λειτουργικός, είτε μουσειακός, χρειάζεται την προσφορά και την ομάδα για να λειτουργήσει. Οι έννοιες της προσφοράς και της ομάδας άλλωστε, είναι η ουσία του εθελοντισμού. Στους Σιδηροδρόμους Θεσσαλίας, η ομάδα είναι αυτή που θα εργαστεί για να ανοίξει μια φραγμένη από το χώμα ισόπεδη διάβαση, θα συντηρήσει ένα βαγόνι ή απλά θα καθαρίσει ένα οίκημα. Η ομάδα είναι αυτή που θα γελάσει, θα δεθεί, θα δουλέψει σκληρά αλλά θα δώσει και γραμμή στο τραίνο που θα μεταφέρει τους επισκέπτες, σε ένα ταξίδι ξεχωριστό.

Αξίζει, να βλέπεις την προσφορά και το μεράκι σου να δίνει χαρά και ελπίδα στους επισκέπτες, να δίνει προσωπική ικανοποίηση σε εσένα που δούλεψες για να κρατήσεις ζωντανό ένα μνημείο της βιομηχανικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Εσύ πρόσφερες και εσύ ταξιδεύεις εκεί που άλλοι προσπερνούν. Εσύ αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά του μουσειακού τραίνου, εσύ είσαι η ψυχή του, η ορμή του προς τον στόχο του, τον στόχο μας, την αποκατάσταση των πάλαι ποτέ Σιδηροδρόμων Θεσσαλίας, σε ένα σύνολο όσο γίνεται εφάμιλλο αυτών του εξωτερικού, που θα χαρίζει χαμόγελα και ταξίδια στις ράγες σε αυτούς που αγαπούν το μουσειακό τραίνο και το ταξιδεύουν.

Συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση για να ενταχθείς στην ομάδα μας ως εθελοντής. Τα πεδία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ


Παρακαλούμε να είσαι ακριβής στις πληροφορίες που θα μας στείλεις. Οι αιτήσεις που λαμβάνουμε είναι εμπιστευτικές και δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σου στοιχεία σε τρίτους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον νόμο GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζητήσεις την διαγραφή των προσωπικών σου στοιχείων από τη βάση δεδομένων μας.


Πχ: Αθήνα - Χαλάνδρι.
Είναι ιδανικό για 'μας να γνωρίζουμε το προφίλ σου στο Facebook για να σε προσκαλέσουμε στην αντίστοιχη ομάδα επικοινωνίας που έχουμε δημιουργήσει εκεί. Ωστόσο, αν δεν έχεις προφίλ στο Facebook ή δεν θες να μας το γνωστοποιήσεις, μπορείς να αφήσεις το πεδίο αυτό κενό.
Μπορείς να επιλέξεις περισσότερα από ένα πεδία.

Πριν την οριστική υποβολή της αίτησης, βεβαιώσου πως όλα τα στοιχεία που έχεις συμπληρώσει είναι σωστά.